Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@15:49:02 GMT

طاووس اهل بهشت لقب کیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۸۲۹۲۹

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: انتظار و فراهم کردن بستر ظهور بهترین و بزرگترین قدم درراه رسیدن به «امام زمان (عج)» خواهد بود. ناطقان: حسن طاهری کارشناس علوم قرآنی پیرامون جمعه‌های انتظار گفت: جمعه به عنوان عید مسلمانان روز عبادت و نزدیکی همچنین عبودیت به درگاه پروردگار است روزی که از بین بقیه روز‌های هفته برای توجه و توکل به خداوند متعال انتخاب شده و در دین اسلام مورد تکریم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از جمعه به عنوان روز ظهور نیز یاد می‌شود روزی که منتظران به آرزویشان که همان فرج از سیاهی و تاریکی است خواهند رسید.

وی به اهمیت ظهور اشاره و بیان کرد: حکومت مهدوی باعث ایجاد امیدواری در جامعه می‌شود و جامعه به سوی پیشرفت حرکت می‌کند، زیرا خداوند متعال آینده زیبایی را به واسطه حکومت مهدوی برای جامعه بشری ترسیم کرده است. ما اگر ادعا داریم که زمینه‌ساز ظهور هستیم باید تدابیری اندیشیده و جریانی را شکل دهیم یعنی فعالیت‌های علمی، رسانه‌ای، تبلیغاتی، سیاسی، فرهنگی و ... همه باید در راستای ظهور و مهدویت قرار گیرند و به معنای دقیق‌تر، سیاست کلی جامعه باید این هدف یعنی رسیدن به حکومت مهدوی باشد.

طاهری هدف گذاری برای رسیدن جامعه مهدوی را امری ضروری و مهم خواند و تاکید کرد: مدینه فاضله جامعه بشری تنها با ظهور «امام زمان (عج)» امکانپذیر خواهد بود لذا برای رسیدن به این هدف متعالی باید تلاش کرد و زمینه را فراهم کرد این مهم از خود سازی ریشه می‌گیرد و در ادامه به جامعه سازی می‌رسد در عین حال نباید فراموش کنیم که انتظار فرج یک تمرین فکری است باید همدیگر را به صبر و عمل صالح سفارش کنیم، بی صبر و استقامت راه به جایی نخواهیم برد. انتظار فرج، باید شعار شیعه باشد یعنی همواره همدیگر را به انتظار و یادآوری فرج و ظهور «امام موعود (عج)» دعوت کنیم.

این کارشناس علوم قرآنی علت غیبت «امام زمان (عج)» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: عدم بصیرت مردم از «امام زمان (عج)» زمینه غیبت را فراهم کرد بعد از شهادت «امام حین عسکرى (ع)» یکی از دلایل غیبت و پنهان شدن «امام زمان (عج)» همان تقیه است، حکومت عباسیان که مخالف سر سخت شیعه و امامت بود، مردم هم همه شیعه نبودند، شیعه‌ها هم گرفتار اختلافات سختی شده بودند. گروه‌های بسیاری در میان شیعیان بودند که عقاید انحرافی پیدا کرده بودند و فرقه محسوب می‌شدند.

وی به بهترین اعمال برای ظهور اشاره و بیان کرد: انتظار و فراهم کردن بستر ظهور بهترین و بزرگترین قدم در راه رسیدن به فرج آقا «امام زمان (عج)» خواهد بود این مهم حتی در گفتار و تاکیدات حضرت «ولی عصر (عج» به خوبی دیده می‌شود در روایتی از کتاب کمال‌الدین، جلد ٢ صفحه ٤٨٥ آمده است «حضرت مهدی (عج)» فرموده اند: «اَکثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُم، برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فَرَج و نجات شما است».

طاهری پیرامون «امام زمان (عج)» خاطرنشان کرد: حتی در زمان «پیامبرگرامی (ص)» نیز وعده‌هایی در مورد ظهور «امام زمان (عج)» مطرح شده بود ایشان در توصیف «امام دوازدهم (عج)» فرمودند: «المَهدِی طاووسُ أَهلِ الجَنَّةِ، «مهدی (ع)» طاووس اهل بهشت است»، همچنین در جای دیگری بیان فرمودند: «افضلُ اَعمالٍ اُمّتی اِنتظارُ الفَرَج، افضل اعمال امت من انتظار فَرَج و ظهور «امام زمان (عج)» است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: طاووس ، اهل بهشت ، لقب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طاووس اهل بهشت لقب امام زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۲۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هیات‌های بندرعباس برای شهادت امام صادق(ع)

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: هیأت‌های شهر بندرعباس به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت شیخ الائمه امام صادق علیه‌السلام برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند که به شرح زیر است؛

آستان مقدس امامزاده سیدمظفر علیه‌السلام

سخنران: حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری

مداح: حاج محمد رضا حیدری

زمان: جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، بعد از نماز مغرب و عشاء

مکان: آستان مقدس امامزاده سیدمظفر علیه‌السلام

مراسم عزاداری روز شهادت (شنبه ۱۵ اردیبهشت) بعد از نماز ظهر و عصر در حسینیه امامزاده سیدمظفر علیه‌السلام برگزار می‌گردد.

آستان مقدس امامزاده سید کامل بندرعباس

زمان: جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۱۹

با حضور هیأت‌های مذهبی، سینه‌زنی‌، طبل‌زنی و دمام زنی

دسته روی شهادت امام صادق علیه‌السلام

بانوای مداحان اهل بیت علیه السلام

زمان: شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۷:۰۰

مکان: از خیابان دارو پخش به سمت چهار راه اتوبوسرانی

حسینیه لارستانی‌ها

زمان: شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ١٤۰۳ ساعت ۱۵:۰۰

سخنران: حجت‌الاسلام رضایی

مادحین: کربلایی سعید رضوی‌نسب، کربلایی یاسین درویشی، کربلایی مهران دهقانی

آدرس: خیابان شهید کازرونی، رحیل ۱۴، حسینیه لارستانی‌ها

مسجد امام حسین علیه‌السلام نایبند

سخنران: حجت الاسلام عطاریه

مداح: کربلایی سعید اقتداری

زمان: جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه همراه با نماز مغرب و عشاء

آدرس: بندرعباس، بلوار سدید، محله نایبند شمالی، کوچه اخلاص ۱۱، جنب پل شهدای نایبند، مسجد امام حسین (علیه السلام)

مسجد امام رضا علیه السلام

سخنران: حجت الاسلام والمسلمین امین جهانگیری

مداح: کربلایی علی سلمانی

به همراه سفره کریمانه

زمان: جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ️ساعت: ۱۹

مکان: بلوار امام حسین (ع)، شهرک امام رضا (ع)، مسجد امام رضا (ع)

حرم مطهر شهدای گمنام بندرعباس

سخنران: حجت‌الاسلام والمسلمین زارع

مداح: کربلایی حسین ماسپی فرد

زمان: جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه ساعت ۲۰

مکان: چهارراه شهید مطهری گلزار شهدای گمنام بندرعباس

کد خبر 6095856

دیگر خبرها

  • برنامه هیات‌های بندرعباس برای شهادت امام صادق(ع)
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • امام فرشته‌ها کیست؟! + فیلم
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید